Syateljé-tapetserarverkstad i Vasa

Willa Wasa är en liten verkstad för vilken inredning är en hjärtesak. Syateljé-tapetserarverkstadens tjänster omfattar såväl syarbeten, möbeltapetsering som tygförsäljning. I vårt arbete satsar vi särskilt på ekologiskhet och personliga slutresultat, oavsett om det är fråga om hemtextilier eller renovering av gamla möbler. Utöver det är vårt urval av tyger och tillbehör så väldigt att alla som inreder och är intresserade av syarbeten garanterat blir entusiastiska!

Vår butik finns i Vasa centrum. Kom på besök eller kontakta oss direkt!

Möbeltapetsering – nytt av gammalt, ekologiskt och personligt

I händerna på en skicklig möbeltapetserare blir en gammal möbel så gott som helt ny. Med rätta tyger och prima hantverk blir slutresultatet en personlig möbel som utgör kronan på inredningen. Vi på Willa Wasa har utfört många möbeltapetseringsarbeten och vi har också erfarenhet av stora entreprenader. I våra händer blir möblerna på restauranger och i offentliga lokaler stilfulla helheter – utan att förglömma ekologiskheten. Fråga också om hjälp med planering!

Syarbeten – reparationer, hemtextilier och helt nya kläder

Även om ett klädplagg får ett hål eller det kanske plötsligt borde tas in, lönar det sig ändå inte att kasta bort det och köpa ett nytt i stället. Ett mer ekologiskt alternativ är att reparera sitt favoritplagg så att det blir som nytt! Syateljén reparerar och ändrar kläder eller tar in på dem med yrkeskunnighet så att de blir just sådana som du vill ha dem. Vi på Willa Wasa designar och syr också helt nya kläder alldeles från början.

Vi är särskilt intresserade av att göra inredningar och vi älskar att färdigställa alla slags hemtextilier. I vår syateljé färdigställer vi både gardiner, bordsdukar, dynvar och många andra produkter. Om du så vill, kan vi också göra hembesök!

Tyger och tillbehör – produkter från alla håll i världen

Visste du att vårt tygurval är det största i Österbotten? I vår butik finns det också olika slags sybehör och tapetseringstillbehör för många slags behov och situationer. Vi hjälper dig gärna med att välja lämpliga produkter och tyger. Vårt sortiment omfattar bland annat tyger från Orient, Annala, Trapiche & Co och Lauritzon. Syarbeten kan vi däremot också göra med dina egna tyger!

Blev du intresserad av syateljéns eller tapetserarverkstadens tjänster?

Eller kanske av vårt tygurval? Gör i alla händelser ett besök på plats i vår butik i Vasa!