Verhouksiin ja ompelutöihin erikoistunut sydämellinen paja

Verhoomo Willa Wasa on sisustamisen asialla

Verhoomo Willa Wasa on yli kymmenen vuotta toiminut pieni paja, jonka palveluihin kuuluvat verhoilut, ompelutyöt sekä kankaiden ja tarvikkeiden myynti. Kodikas liike sijaitsee nykyään Vaasan keskustassa, josta löytyy myös Pohjanmaan laajin kangasvalikoima! Asiakkaina Willa Wasalla on sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä.

Verhoilu, ompelu ja kangasmyynti

Olemme samaan aikaan sekä verhoomo, ompelimo että kangaskauppa. Kokemusta liikkeellämme on huonekalujen entisöinnistä sekä kodintekstiilien, vaatteiden ja venepressujen ompelemisesta. Me teemme vanhasta entistä ehompaa ja tarvittaessa luomme myös uutta. Emme pelkää myöskään isoja projekteja ja toteutammekin vuosien kokemuksella ravintoloiden ja julkisten tilojen verhoilu- ja ompelutyöt.

Ota yhteyttä

Verhoomo Willa Wasa tarjoaa ystävällistä palvelua ja vuosien tuomaa ammattitaitoa niin yrityksille kuin yksityishenkilöille Vaasan seudulla. Olipa kyseessä verhoilu, ompelutyö tai kangasmyynti, lupaamme auttaa parhaamme mukaan.

Ota yhteyttä ja tule käymään liikkeessämme!

willa wasa

Ota yhteyttä tai anna palautetta!

Palautteessa voit kertoa niin ruusuja kuin risujakin. Myös kysymykset ovat tervetulleita! Jättäessäsi omat yhteystietosi (sähköpostiosoite), voimme ottaa sinuun yhteyttä ja vastata kysymyksiisi. Kaikki Willa Vaasan ompelu-, sisustus- ja verhoilutöitä koskevat kysymykset toivomme kuitenkin mieluiten puhelimitse.